Vind belgie brocante op Marktplaats.nl.
jeanette en joop. Brocante antieke bonbonière van Dordrecht belgie. Brocante bonbonière van dordrecht uit belgië. Ook de soepterine verkrijgbaar. Zie in andere advertentie bij aankoop van de twee stukken wordt er een voordeliger prijs besproken voor meer antiek en brocante.

Houten Trappen
Spoor38, Industrieel, Brocante, Design, en nog veel meer.
Hoe en waar te koop. Javascript is niet ingeschakeld in uw webbrowser. Schakel deze in voordat u verder gaat met het gebruik van de website. Klik hier voor Jeroen zijn vondsten. Het eenvoudigst is om per mail te reageren via Jeroen@spoor38.nl.

short lease bedrijfswagen
Pakhuis Frankrijk vintage en brocante meubels en accessoires.
Goed gebruikte vondsten uit Frankrijk en België. Bij Pakhuis Frankrijk vind je. meubels, verlichting en accessoires. uit Frankrijk en Belgie. Van brocante tot vintage en industrieel. Voor hal tot kinderkamer en van linnenkast tot schoolbank. DE WEBSITE GEEFT SLECHTS EEN INDRUK.,

waterverzachter belgie
Over ons Brocanteschuur de” Boshuuze.”
Op een mooie gestylde manier brengen wij deze items samen in onze winkel, te Venray. Naast onze schatten die we tijdens de reizen gevonden hebben, verkopen wij ook meubelen van LAuthentique. Deze hoogwaardige zitmeubelen passen perfect in onze nostalgische sfeer. En wanneer u op zoek bent naar een robuuste eettafel, handgemaakt van oud hout, dan bent u ben ons ook aan het juiste adres. Kom gewoon eens rondkijken, de nostalgische en brocante sfeer proeven.

plateaulift belgie
Brocante Belgie.
Verkoop van kunst, antiek, brocante en curiosa. Winkel in Belgie en Frankrijk. Verkoop van antiek, brocante en moderne kunst. GM antiek Izegem. Belgische antieke meubels en Frans brocante. Kris Voeten Rijkevorsel. Meubelen in grenen, teak en eiken voor een knap en gezellig interieur.
baume mercier
Ivonne Brocante.
Onze loods, 400m groot, staat vol oude kasten, oude banken, industriële stoelen, vintage dressoirs, lampen en een hoeveelheid onverwachte voorwerpen. Op deze site krijgen jullie alvast een amuse gueule op meubelmaat! Wij verwachten jullie dan ook een keer in onze shop, midden in Antwerpen!
ibix gommen
Tweedehands Meubels Antiek 2dehands.be.
De lattenbodem v. vandaag 1804: Dendermonde. Antieke verweerde brocante schrijf-/muurtafel 106 x 49 H 76. Antiek Martens Vanseer. Bekijk Ook Mijn Andere Advertenties VERLAAGDE PRIJS Antieke brocante schrijf-/muur tafel in massief hout en wit van kleur en is mooi verwee.
veranda kopen
Brocante Meubels 2dehands.be.
Land van herkomst. Belgie 19 Belgie 19. Frankrijk 6 Frankrijk 6. Oost Europa 1 Oost Europa 1. 1901-1950 16 1901-1950 16. 1851-1900 2 1851-1900 2. 1801-1850 3 1801-1850 3. Toon Zoekertjes 171. datum recent datum recent. Grote ronde antieke tafel TEAK met centrale voet! Grote antieke ronde teaken tafel op centrale voet! Diameter 160 cm; Wij verkopen authentieke meubelen die volledig in ere zijn hersteld en o. gisteren 1624: Bezorgt in heel België. Oude ziekenhuiskast apothekerskasten industrieel vintage. Brocantiek de Linde. Deze stoere industriële kasten zijn weer op voorraad! Noem het een apothekerskast, ziekenhuiskast, dokterskast, medicijnkas. 20 juni 2018 0921: Bezorgt in heel België. Ladekastje vintage / industrieel okergeel. 65×35 cm Hoogte 72 cm Ladekast Brocante curiosa.
bedrijfsfilm
Brocante markten Belgie Overzicht Brocante markten België.
Brocante Markten Belgie kunt u vinden bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint. Brocante markten Belgie hebben wij voor u op onze site gezet om dat er een groot aantal mensen dagelijks op zoek zijn naar leuke nieuwe meubels om te verven met Sloan Annie Sloan Chalk Paint De verf van Annie Sloan is verreweg de beste verf om meubels te verven, daar kunt u alles over lezen op onze site.
ramen en deuren