Jeugdslaapkamers

Ben jij ook altijd op Instagram op zoek naar de meest originele jeugdslaapkamers? Omdat je jouw kind wil verrassen met een leuke slaapkamer? Dan koop je alle benodigdheden voor een slaapkamer om bij weg te dromen bij Meubelen Torrekens. In het aanbod van onze meubelwinkel vind je alle meubels. Wil jij je kleine ontdekkingsreiziger of speelkampioen verrassen? Kom dan snel langs.

Meer Jeugdslaapkamers winkels

De Boomhut

Joehoe, je mag een nieuwe kamer kiezen. Zot hé. Heb je al een idee? In houtkleur, wit of een kleurtje? Eerder klassiek, of liever modern? Misschien moet je gewoon eens beginnen swipen doorheen onze selectie complete tienerkamers. We voegden er toffe foto’s bij en onze pagina’s kan je makkelijk sharen met je vrienden of vriendinnen. Hun mening is ook belangrijk, niet? Wij Boomhutters zijn erg gesteld op kwaliteit. Een stevig bed, vlot schuivende laden, kleerkastdeuren die écht loodrecht blijven hangen. Nog een dada van ons? We maken het je graag gemakkelijk. Je wil je kamer met je mama of papa installeren? Kan perfect. Maar indien nodig komen wij ze ook bij je thuis monteren en installeren. Handig om mee te geven aan je oudjes. Die gaan hier gegarandeerd naar kijken wanneer ze je sponsoren om een complete tienerkamer te kopen. 

Jeugd- & tienerkamer > Jeugdkamers | Reno

Wij zijn een echte familiezaak. Gebouwd op traditie, de blik gericht op vernieuwing. Niet voor niets zijn families al generaties lang klant bij ons. Menselijk warmte en respect staan bij ons centraal. En dat voel je zodra je bij ons binnenstapt. Door op grote schaal te werken, hebben wij ook het ruimste meubel- en keukenaanbod ter beschikking. Met de grootste variëteit aan merken en de mooiste collecties, die veelal exclusief bij Reno te verkrijgen zijn. Voor elk budget garanderen wij de allerbeste kwaliteit. En wil je toch een andere opstelling, een andere kleur, een ander programma dan wat je in de toonzaal ziet? Dan bestellen we het toch gewoon!

Jeugdkamers – Meubelen Moens

Meubelen Moens heeft een enorm breed assortiment van kinderkamers en jeugdkamers aan de beste kwaliteit. Veilig, flexibel, degelijk, fris en modieus zijn de voornaamste eigenschappen waar onze collectie jeugdkamers aan voldoet. Een jeugdkamer moet immers tegen een stootje kunnen. Een kussengevecht of stevige stoeipartij moet een kinderkamer makkelijk kunnen doorstaan. Ook voor de iets oudere jeugd bent u bij Meubelen Moens aan het juiste adres. Volledig uitgeruste jeugdkamers met bureau, opbergkasten, stapelbedden, stapelrekken, boekenkasten en meer…

Zeppelin Jeugdkamers | Durf dromen!

Luc is de zaakvoerder en de drijfkracht van Zeppelin. Meestal werkt hij achter de schermen voor de levering en de plaatsing van de door u aangekochte meubelen. Hij kent als geen ander de technische aspecten voor het correct uitvoeren van de montage. Meestal komt hij alleen de plaatsing uitvoeren, behalve bij grotere opstellingen monteert hij samen met Tim.

Enkele pluspunten:

  • Alle verpakkingsafval wordt door ons meegenomen en gerecycleerd.
  • Onze schoenen blijven steeds aan uw voordeur staan, zodat wij uw trap en/of kamer niet kunnen bevuilen.
  • Een verzorgde en gedetailleerde afwerking voor al uw meubelen.