Een plekje voor uzelf: de she shed

De tegenhanger van de mancave, dat is de she shed, een plekje voor vrouwlief alleen. Elke vrouw kan wel haar eigen ruimte gebruiken, onder andere om op te laden of gewoon te ontspannen. Daarnaast is de shed het ideale concept om u uit te leven op uw hobby. Als u het goed aanpakt dan zal de she shed een zeer waardevolle toevoeging zijn aan uw leven. Met de volgende tips hopen we u op weg te helpen bij het samenstellen van uw eigen she shed.

Kies een ruimte

Het mooie aan een she shed is dat u het zo groot of klein kan maken als u wilt. Zelfs dat kleine schuurtje in de tuin kan de perfecte she shed worden. Of wellicht zijn de kinderen uitgevlogen en heeft u een kamer over. Kies welke ruimte u kunt missen en tover het om tot een plekje speciaal voor u. Hoewel het een she shed heet, hoeft het niet per se een schuur te zijn, u kunt van een lege kamer namelijk net zo goed een she shed maken.

Maak de ruimte in orde

Begin met de grote schoonmaak, haal de ruimte leeg en haal overal een doekje over. Wellicht kunnen de muren een lakje verf gebruiken, of wilt u de ruimte in een geheel andere kleur verven. De keuze is aan u, want niemand anders heeft iets over uw she shed te zeggen.

Bedenk het doel van uw she shed

Misschien weet u al heel goed waar u de she shed voor wilt gebruiken, maar zo niet dan is dit het juiste moment om de keuze te maken. Wellicht wil u de ruimte gebruiken voor een hobby van u, zoals schilderen, naaien of lezen. Een andere optie is om de she shed te gebruiken als fitnessruimte voor uw work-outs. Doet u het liever rustig aan, denk dan bijvoorbeeld aan een wellness ruimte voor meditatie en yoga.

Of bent u een groot liefhebber van sport, wijd de ruimte dan toe aan uw favoriete sport. Kies een grote flatscreen en comfortabele bank en u bent er klaar voor om de laatste wedstrijden te kijken en een weddenschap te plaatsen via bet777.be. Uiteraard hoeft u in uw she shed niet per se alleen te zijn, het kan ook een ruimte zijn om samen te komen met vriendinnen of familie.

Een thema

Als u een duidelijk doel heeft voor de she shed dan kunt u zich aan een thema houden. Dit kan uw favoriete kleur, hobby, seizoen, land, dier, band of sport zijn. U kunt het zo specifiek of breed maken als u wilt.

Maak uw ruimte af met unieke meubelen

Geef de she shed karakter met originele meubels uit tweedehands winkels of laat meubels op maat maken. Uw she shed is een investering dus daar mag u best wat voor uitgeven. Meubels op maat zijn ideaal als u precies weet wat u wilt. Daarbij kunt u altijd professionele hulp inschakelen als u niet goed weet hoe u het project moet aanpakken.

De aankleding

Wat groen in uw she shed doet het altijd goed, dus kijk eens rond voor wat mooie planten. U kunt uzelf ook regelmatig op een bos bloemen trakteren. Ga voor mooie zachte materialen die er uitnodigend uitzien. Als u een bank of een stoel hebt, kleed het dan aan met een mooi kleedje of een aantal gezellige kussens. Het is ook altijd een leuk idee om zelf decoraties voor in huis te maken. Ten slotte is het belangrijk dat u spullen en decoraties uitzoekt waar u echt van houdt, u kunt het zo vrouwelijk en origineel maken als u zelf wilt want nogmaals, deze ruimte is echt helemaal voor u alleen.

admin